Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Spekkie en Sproet
Boek

Spekkie en Sproet speurders in spanning (cop. 2008)/ Vivian den Hollander, met ill. van Juliette de Wit

Drie verhalen over het speurdersduo Sproet en Spekkie. Ze krijgen te maken met allerlei vreemde diefstallen. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Negende boek over het duo Spekkie en Sproet*. Net als het eerder verschenen 'Spekkie en Sproet. Slimme speurders' (2004) is dit een bundel met drie losse verhalen - de eerste twee verhalen verschenen eerder in de Spetter-reeks van uitgeverij Zwijsen en zijn voor deze uitgave geheel herzien, het derde verhaal is een nieuw verhaal dat speciaal voor deze bundel werd geschreven. In 'Spekkie en Sproet en het vreemde briefje' vinden Spekkie en Sproet een briefje met een raadselachtige boodschap, waardoor ze vermoeden dat er een schilderij uit het museum zal worden gestolen. In 'Spekkie en Sproet en het verdwenen beeld' mag Sproet met Spekkie mee op vakantie naar Curaçao, waar ze de dieven van een kostbaar beeld op het spoor komen. En in 'Spekkie en Sproet op zoek naar spekkies' krijgt Sproet een nieuwe buurman en lossen ze de diefstal van een zak spekkies en een mobiele telefoon op. De tekst, in een grote letter, is opgedeeld in korte hoofdstukken. De kleurrijke illustraties tonen fragmenten uit het verhaal en maken de spannende detectiveverhalen extra aantrekkelijk. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789021665535

Titel Spekkie en Sproet : speurders in spanning
Uniforme titel Spekkie en Sproet en het vreemde briefje Spekkie en Sproet en het verdwenen beeld
Auteur Vivian den Hollander
Secundaire auteur Juliette de Wit
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Ploegsma, cop. 2008
Overige gegevens 120 p - ill - 23 cm
Annotatie Bevat geheel herz. versies van: Spekkie en Sproet en het vreemde briefje. - Oorspr. uitg.: Tilburg : Zwijsen, cop. 2000. - (Spetter. Groep 4. Serie 3) ; Spekkie en Sproet en het verdwenen beeld. - Oorspr. uitg.: Tilburg : Zwijsen, cop. 2001. - (Spetter. Groep 4. Serie 4) ; Spekkie en Sproet op zoek naar spekkies
ISBN 9789021665535
PPN 308154673
Genre detectiveroman - verhalenbundel
Thematrefwoord Diefstallen ; Vakanties
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Diefstallen ; Vakanties ; Diefstallen ; Vakantie ; Detectives