Recycle met stijl
Boek

Recycle met stijl wonen met doorleefde materialen (cop. 2008)/ Mark & Sally Bailey, met foto's van Debi Treloar ; [red. Claire Double ; vert. uit het Engels: Ireen Niessen ; red. Nederlandse uitg.: Elke Doelman]

Voorbeelden van het inrichten van een woning met oude, gerecyclede materialen, met informatie over kleur- en materiaalgebruik.

Aanwezigheid

Recensie

Mark en Sally Bailey hebben met hun jarenlange ervaring als hergebruikers een filosofie ontwikkeld voor het inrichten van woningen met gerecyclede materialen. Zelf noemen ze het 'ontdecoreren'. Het doel is het overbrengen van hun filosofie, zodat de ziel van oude gebouwen en spullen het beste tot haar recht komt in een sfeervol geheel. De vorm van het boek is een handzaam formaat met veel kleurenfoto's die de ideeën prima illustreren. Voor elke ruimte in het huis zijn er tips en aanwijzingen om het oudste in het huis naar boven te halen. Er is goed gebruik gemaakt van materiaal en kleurafwisseling, wat duidelijk wordt in de tekst en de foto's. Ook worden er moderne materialen gecombineerd met oude. Zo is de toepassing meer divers. De lijst met adressen bevat relevante en minder relevante informatie.

Specificaties

Nederlands | 9789058978431

Titel Recycle met stijl : wonen met doorleefde materialen
Auteur Mark Bailey
Secundaire auteur Debi Treloar ; Ireen Niessen ; Elke Doelman ; Claire Double ; Sally Bailey
Type materiaal Boek
Uitgave Arnhem : Terra, cop. 2008
Overige gegevens 159 p - foto's - 26 cm
Annotatie Met reg - Vert. van: Recycled home. - London : Ryland Peters & Small, 2007
ISBN 9789058978431
PPN 308084918
Rubriekscode 774.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Recycling; Interieurkunst; Fotoboeken
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Binnenhuis-architectuur