Kralensieraden voor creatieve meiden
Boek

Kralensieraden voor creatieve meiden (2008)/ Janny Bonthuis ... [et al., eindred.: Stella Ruhe Producties ; fotogr.: Fotografie Gerhard Witteveen]

Voorbeelden voor kettingen, armbanden, vriendschapsbandjes, sjaals en tasjes met kralen.Aan de hand van kleurenfoto's en werktekeningen wordt verteld hoe je zelf allerlei kettingen, armbanden, vriendschapsbandjes, tasjes en sjaals kunt maken met kralen. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

Veel (meer dan vijftig) voorbeelden voor creatieve werkstukken zoals kettingen en armbanden, vriendschapsbandjes, sjaals en tasjes. De gebruikte materialen zijn niet alleen kralen maar ook henneptouw, haakgaren, koord etc. Na een beschrijving van de materialen volgen toepassingsmogelijkheden en beschrijving van allerlei technieken. Aansluitend worden veel werkstukken uitgebreid stap voor stap beschreven, verduidelijkt door veel kleurenfoto's; soms zijn er ook eenvoudige schema's en werktekeningen. Er zijn werkstukken voor zowel beginners als gevorderden. Duidelijke druk. Dit boek is een compilatie van de eerder verschenen boeken: 'Mode-accessoires' (2007)* van Janny en Marie-José Bonthuis, 'Kralen vriendschapsbandjes' (2007)** van Margriet Kors en 'Hippe accessoires voor meiden' (2006)*** van Agnes Brinkman en Annemarie van den Eerenbeemt. Voor meiden vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789058777591

Titel Kralensieraden voor creatieve meiden
Secundaire auteur Janny Bonthuis
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Baarn : Forte, 2008
Overige gegevens 96 p - ill - 24 cm
ISBN 9789058777591
PPN 308323971
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kralen
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Sieraden