Keel, neus en oren
Boek

Keel, neus en oren (cop. 2008)/ [Wynnie Chan ... et al., vert. uit het Engels Studio Imago, Elly van der Meijden ; red. Studio Imago]

Medische informatie over de bouw, werking en aandoeningen van keel, neus en oren, met adviezen voor een gezonde levensstijl.

Recensie

Dit deel uit de serie 'Lichaam & gezondheid' is ingedeeld in drie delen: (1) 'Hoe het werkt', (2) 'Wat u zelf kunt doen' en (3) 'Wat gebeurt er als het misgaat'. Deel een begint met een duidelijke uitleg aan de hand van kleurrijke illustraties van keel, neus en oren en de bijbehorende functies. Deel twee laat zien hoe er in het dagelijks leven mee om te gaan en hoe te handelen als er iets mis is, bijvoorbeeld bij reisziekte of verkoudheid. Ook worden adviezen gegeven voor een gezonde levensstijl. Deel drie beschrijft voor welke klachten men naar de huisarts of KNO-arts moet, gevolgd door de behandelmethode waar men mee te maken krijgt. Daarna volgt nog een gedeelte met lichtgroene pagina's dat de aandoeningen en stoornissen van A tot Z op een rijtje zet. Achterin nog een register. Het boek is geschreven en samengesteld door een team van medische specialisten. Een verhelderende en handige uitgave.

Specificaties

Nederlands | 9789064077906

Titel Keel, neus en oren
Instelling /Studio Imago, Amersfoort
Secundaire auteur Wynnie Chan ; Elly van der Meijden
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam [etc.] : The Reader's Digest, cop. 2008
Overige gegevens 160 p - ill - 29 cm
Annotatie Oorspr. Engelse uitg.: Londen : The Reader's Digest, cop. 2002 - Met reg
ISBN 9789064077906
PPN 310172276
Rubriekscode 605.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen KNO-aandoeningen
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord KNO-aandoeningen

Relaties/Serie

Lichaam & gezondheid
Boek

Lichaam & gezondheid (2007-...)

vol.
Uitgeleend