De kronieken van Narnia
Boek

De kronieken van Narnia Prins Caspian [Filmeditie] (2008)/ [C.S. Lewis], vert. [uit het Engels] door Madeleine van den Bovenkamp-Gordeau

Geroepen door de toverhoorn komen vier schoolkinderen naar het wonderland Narnia, om samen met Prins Caspian te proberen de verdrukte bevolking te bevrijden. Met dvd met extra's over de film. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Zelfstandig te lezen vierde deel van 'De Kronieken van Narnia'. Wachtend op de trein die hun naar kostschool zal brengen, worden Peter, Susan, Edmund en Lucy op wonderbaarlijke wijze weggezogen naar het land Narnia, waar ze nog geen jaar geleden uit teruggekeerd waren. Veel is er intussen veranderd en het blijkt dat prins Caspian hen heeft teruggeroepen om te helpen het land te redden. Zonder hulp van de leeuw Aslan blijkt dat een onmogelijke opgave. Goed geschreven, boeiend verhaal waarin je wordt meegesleept in een fantasiewereld, geen Utopia, maar een wereld van goed en kwaad, macht, afgunst en strijd, maar ook van goedaardige bewoners en pratende dieren, van faunen en centauren, een wereld vol betovering. Met, in plaats van illustraties, clusters van foto's uit de film die 2 juli 2008 in première gaat. Op de bijgeleverde dvd staan veel Narnia extra's (let op: dit is niet de film zelf!). Op het omslag staat een beeld uit de film met prins Caspian, leeuw Aslan en de vier kinderen. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789026614897

Titel De kronieken van Narnia : Prins Caspian [Filmeditie]
Uniforme titel Prins Caspian Narnia
Auteur C.S. Lewis
Secundaire auteur Madeleine van den Bovenkamp-Gordeau
Type materiaal Boek
Uitgave Kampen : Callenbach, 2008
Overige gegevens 190 p., [8] p. foto's - foto's - 21 cm - dvd-video
Annotatie Filmeditie - Vert. van: Prince Caspian
ISBN 9789026614897
PPN 31027978X
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Queesten
Taal Nederlands