Lever, alvleesklier en galblaas
Boek

Lever, alvleesklier en galblaas (cop. 2008)/ [Morag Arundel ... et al., vert. uit het Engels Studio Imago, Elly van der Meijden ; red. Studio Imago]

Beschrijving van de functie, werking, ziekten en aandoeningen van de lever, alvleesklier en galblaas, met adviezen voor een gezonde levensstijl.

Aanwezigheid

Recensie

Een rechttoe rechtaan populair voorlichtingsboek over bouw en functie van de drie in de titel genoemde, nauw met elkaar samenwerkende organen in gezondheid en ziekte. Het is zonder meer een goed boek: wetenschappelijk verantwoord dank zij een hele batterij deskundige medewerkers, prima toegankelijk geschreven met vele tientallen 'technische' illustraties, een veelzijdige presentatie van het onderwerp inclusief veel verstandige regels voor gezond leven en gezonde voeding, een aantrekkelijke, levendig gevarieerde lay-out met honderden, veelal ook artistiek bedoelde en in die opzet geslaagde kleurenfoto's, met schema's, kadertjes etc. Men blijft in het boek kijken en lezen, ook al doordat tekst en illustraties uiterst prettig op elkaar afgestemd zijn. Met een lijst aandoeningen van A tot Z en een register.

Specificaties

Nederlands | 9789064077913

Titel Lever, alvleesklier en galblaas
Instelling /Studio Imago, Amersfoort
Secundaire auteur Morag Arundel ; Elly van der Meijden
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam [etc.] : The Reader's Digest, cop. 2008
Overige gegevens 160 p - ill - 29 cm
Annotatie Oorspr. Engelse uitg.: Londen : The Reader's Digest, cop. 2002 - Met reg
ISBN 9789064077913
PPN 312681623
Rubriekscode 605.13
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lever
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Lever

Relaties/Serie

Lichaam & gezondheid
Boek

Lichaam & gezondheid (2007-...)

vol.
Uitgeleend