Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Het moderne Thailand
Boek

Het moderne Thailand (cop. 2008)/ Terry Clayton, [vert. uit het Engels Karen Beneker Kolmer]

Overzicht van de veranderingen die plaatsvonden in Thailand aan het begin van de 21e eeuw. Met informatie over o.a. de geschiedenis, de economie en het milieu en met interviews. Voorzien van kleurenfoto's. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Thailand is een groot land in Azië dat zich snel ontwikkelt tot een modern land met een stabiele economie. Dit boek behandelt een groot aantal verschillende aspecten van Thailand, die in de afgelopen decennia veranderd zijn. Het boek is opgedeeld in negen hoofdstukken die verschillend van lengte zijn. Er wordt onder meer aandacht besteed aan geschiedenis, land en klimaat, natuurlijke hulpbronnen, veranderd milieu, bevolking en werk en toekomst. De informatieve teksten zijn goed afgestemd op de doelgroep. Tussen de teksten door komen inwoners van Thailand aan het woord. Zowel jongeren als volwassenen geven uitleg geven over hun werk. Overzichtelijke bladspiegel. Alle teksten zijn voorzien van duidelijke kleurenfoto's die betrekking hebben op de nevenstaande tekst. Het boek bevat een verklarende woordenlijst, een inhoudsopgave en een duidelijk register. In deze serie over hoe landen zich halverwege de 20e eeuw aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen is tegelijk een deel over Peru* verschenen; inmiddels zijn er zes delen uitgebracht. In het Engels verschenen onder de serienaam 'The changing face of'**. Vanaf ca. 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789055660827

Titel Het moderne Thailand
Uniforme titel Thailand
Auteur Terry Clayton
Secundaire auteur Karen Beneker Kolmer
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Ars Scribendi Uitgeverij, cop. 2008
Overige gegevens 48 p - ill., krt - 28 cm
Annotatie Met reg - Vert. van: The changing face of Thailand. - Lewes : Hodder Wayland, 2004. - (The changing face of ...)
ISBN 9789055660827
PPN 310693829
Rubriekscode Thailand 991
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Thailand
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Thailand

Relaties/Serie

Het moderne ....

Het moderne .... (2007-...)

vol.
Uitgeleend