Hemelse boodschappen
Boek

Hemelse boodschappen influisteringen van engelen en gidsen (cop. 2008)/ Maudy Fowler en Gail Hunt Violette, [vert. uit het Engels: Engelien Scholtes]

Aanwijzingen voor het laten ontstaan van wonderen door de spirituele wet te volgen die is gebaseerd op liefde, respect, eer, geduld, moed, vergeving en geloof.

Aanwezigheid

Recensie

De auteur bezit de gave om via overledenen boodschappen van engelen te ontvangen. In het boek beschrijft zij de spirituele wet die gebaseerd is op de zeven pilaren van liefde, eer, respect, geduld, moed, vergeving en geloof. De auteur stelt dat als je in deze wereld van leren en keuzes maken, de uitgangspunten van de spirituele wet volgt, er wonderen kunnen ontstaan. De wet is daarmee een richtlijn voor het leven en een geschenk uit de hemel. In het boek staan heel veel voorbeelden over de wijze waarop de auteur met deze wet werkt en hoe zij mensen heeft kunnen helpen met haar hemelse boodschappen. Tegelijkertijd inspireert zij de lezer ook zelf ontvankelijk te worden voor hemelse boodschappen. De weg daar naartoe is om het positieve toe te laten in je leven door positieve gedachten te koesteren, en dit te versterken door liefde voor jezelf en de kracht van het gebed. Het is verder van belang om het verleden los te laten en God toe te laten om de boodschappen te ontvangen. Op deze wijze kun je het leven niet tegen je, maar voor je laten werken.

Specificaties

Nederlands | 9789020202182

Titel Hemelse boodschappen : influisteringen van engelen en gidsen
Auteur Maudy Fowler
Secundaire auteur Engelien Scholtes ; Gail Hunt Violette
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Ankh-Hermes, cop. 2008
Overige gegevens 152 p - 22 cm
Annotatie Vert. van: Mystic messenger. - Cop. 2007
ISBN 9789020202182
PPN 313931534
Rubriekscode 423
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Engelen; Esoterische visie
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Engelen