In de maneschijn
Boek

In de maneschijn een groot boek voor kleine mensen : vol verhalen, versjes en tekeningen van Annie M.G. Schmidt, Dick Bruna, John Burningham, Max Velthuijs, Jet Boeke, Dagmar Stam en heel veel anderen (cop. 2008)

Bundeling van prentenboekjes, voorleesverhalen en bakerrijmpjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Recensie

Bundeling van verhaaltjes, bakerrijmpjes en prentenboekjes voor heel jonge kinderen. Het boek is uitermate geschikt voor ouders om kennis te maken met geschikte voorlees- en vertelstof voor baby's en peuters. Een groot deel van de bijdragen is los uitverkocht en enkele zijn zelfs nooit eerder verschenen. In het boek zijn van sommige prentenboeken meer illustraties op één pagina verwerkt, die voorheen in een klein boekje per bladzijde zijn verschenen. Een boek dat iedere ouder eigenlijk als kraamcadeau zou moeten krijgen om zo de kinderen zo snel mogelijk met kinderboeken op te voeden. Het neemt niet weg dat de charme van kleine boekjes voor de baby en peuter om zelf te hanteren belangrijk blijft. Aantrekkelijk omslag met illustraties in kleur uit de diverse bijdragen van deze bundeling. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789026902338

Titel In de maneschijn : een groot boek voor kleine mensen : vol verhalen, versjes en tekeningen van Annie M.G. Schmidt, Dick Bruna, John Burningham, Max Velthuijs, Jet Boeke, Dagmar Stam en heel veel anderen
Secundaire auteur Annie M.G. Schmidt
Type materiaal Boek
Editie 16e dr;
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, cop. 2008
Overige gegevens 127 p - ill - 23×25 cm
Annotatie Met lit. opg - 1e dr.: 1993
ISBN 9789026902338
PPN 108778576
Taal Nederlands