1001 dingen zoeken in tovenaarsland
Boek

1001 dingen zoeken in tovenaarsland (cop. 2008)/ Gillian Doherty, ill.: Teri Gower ; red.: Anna Milbourne ; [vert. uit het Engels: Uitgeverij Sjaloom]

Prentenboek met gedetailleerde tekeningen in kleur waarin allerlei magische wezens of voorwerpen opgezocht kunnen worden die iets met Tovenaarsland te maken hebben. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Lopende ladders, spurtende sperzies, dwaallichtjes, borrelende bubbelaars en enge soufflés. Je kunt het zo gek niet bedenken of het leeft in Tovenaarsland. En als jonge kijklezer mag je al die magische wezens en voorwerpen gaan zoeken. Een grote, paginaoverstijgende, kleurige, volle, sprookjesachtige prent laat iedere keer een stukje van Tovenaarsland zien: de toverwinkel, de kolderieke kermis, de tovertuin en de grot der schatten. Rondom de prent staan kleine 'dingen' getekend die de kijklezer moet (proberen te) zoeken. Een groot gedrukt cijfer geeft aan hoeveel je van iets moet zoeken. Als de bedoeling duidelijk is, kan het grote zoekfeest beginnen. Iedere keer opnieuw. In het begin is er misschien nog behoefte aan het meedoen van een volwassene, maar al gauw zal dat niet meer nodig zijn. Zelfs als je alles weet te vinden, is het nog een sport om het zo vlug mogelijk te vinden. Door het hele boek heen kun je ook nog op iedere prent Pip, de tovenaarsleerling, zoeken. Als je alles gevonden hebt, heb je in totaal 1001 dingen uit Tovenaarsland gevonden. Grote uitgave, met een gewatteerd omslag met glittersterretjes dat uitdaagt en uitnodigt, die steeds opnieuw weer gepakt gaat worden. Aanrader voor alle jonge speurneuzen vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9780746094198

Titel 1001 dingen zoeken in tovenaarsland
Uniforme titel Duizend-en-een dingen zoeken in tovenaarsland
Auteur Gillian Doherty
Secundaire auteur Teri Gower ; Anna Milbourne
Type materiaal Boek
Uitgave [London] : Usborne, cop. 2008
Overige gegevens 31 p - ill - 28 cm
Annotatie Vert. van: 1001 wizard things to spot. - London : Usborne, cop. 2007
ISBN 9780746094198
PPN 314664114
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Zoekplatenboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

1001 dingen zoeken

1001 dingen zoeken (1999-...)

vol.
Uitgeleend