Bij je doop
Boek

Bij je doop (2008)/ samengest. door Sarah Medina, met ill. van Alexandra Steele-Morgan ; [vert. uit het Engels door Eliane Jansen]

Doopboekje met gebeden en teksten als herinnering aan de dag dat je gedoopt werd. De meeste teksten gaan over gevoelens. Met kleurentekeningen. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Dit doopboekje is bedoeld ter herinnering aan de doop van een kind. Het bundeltje bevat ongeveer 150 gebeden en teksten, gerangschikt per thema. De meeste teksten gaan over gevoelens. Daarnaast is er aandacht voor teksten, passend bij het dagelijks leven, onder andere over leren, spelen, feestvieren en ochtend- en avondgebeden. De teksten zijn afkomstig van bekende personen of uit de bijbel; de gebeden zijn soms gemaakt door kinderen. De bladzijden zijn aan twee kanten versierd met eenzelfde kleurrijke band, waarbij dezelfde (krijt)techniek is gebruikt als in de tekeningen. Als geheel bevat de bundel teksten voor kinderen en volwassenen. Het boekje begint met enkele pagina's 'Bij mijn geboorte' en 'Bij mijn doop', met de mogelijkheid om gegevens over de dopeling in te vullen en foto's toe te voegen. Daardoor is deze bundel met name bedoeld als doopgeschenk. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789043505994

Titel Bij je doop
Secundaire auteur Sarah Medina ; Eliane Jansen
Type materiaal Boek
Editie 3e dr;
Uitgave Kampen : Kok, 2008
Overige gegevens 61 p - ill - 20 cm
Annotatie Vert. van: For your christening. - Oxford : Lion Publishing, cop. 2002
ISBN 9789043505994
PPN 243223188
Rubriekscode 255
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Doop; Overdenkingen
PIM Rubriek Religie
PIM Trefwoord Doop