Nieren en urinestelsel
Boek

Nieren en urinestelsel (cop. 2008)/ [Aine Burn ... et al., vert. uit het Engels Studio Imago, Elly van der Meijden ; red. Studio Imago]

Beschrijving van de bouw, de functie en ziekten en aandoeningen van de nieren en het urinestelsel, met adviezen voor een gezonde levensstijl.

Aanwezigheid

Recensie

In de reeks 'Lichaam & gezondheid', een serie boeken die per deel een fysiologisch systeem in het lichaam behandelt, is een informatief boek uitgebracht over de nieren en het urinestelsel. Dit boek geeft onder meer informatie over de leefstijl en gewoonten die kunnen helpen om de nieren gezond te houden. Ook worden nieuwe ontwikkelingen op medisch en chirurgisch gebied om aandoeningen aan het urinestelsel te behandelen en de gezondheid van de nieren te stimuleren beschreven. Het boek heeft mooie en duidelijke illustraties (foto's en tekeningen in kleur) en is opgebouwd uit drie delen. In het eerste deel wordt de werking van de nieren uitgelegd. In het tweede deel worden specifieke gezondheidsadviezen gegeven. In het laatste deel worden de gezondheidsproblemen met betrekking tot de nieren beschreven. Een register met aandoeningen en stoornissen besluit dit boek.

Specificaties

Nederlands | 9789064077920

Titel Nieren en urinestelsel
Instelling /Studio Imago, Amersfoort
Secundaire auteur Aine Burn ; Elly van der Meijden
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam [etc.] : The Reader's Digest, cop. 2008
Overige gegevens 160 p - ill - 29 cm
Annotatie Met reg
ISBN 9789064077920
PPN 314276122
Rubriekscode 605.15
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Nieraandoeningen
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Nieraandoeningen

Relaties/Serie

Lichaam & gezondheid
Boek

Lichaam & gezondheid (2007-...)

vol.
Uitgeleend