Op reis door ...
Boek

Op reis door ... (2008-...)

Relaties/Serie

Amerika
Boek

Amerika (cop. 2008)

Op reis door de Verenigde Staten wordt informatie gegeven over onder meer de bevolking, de verschillende staten, het klimaat en New York. Aangevuld met briefjes en dagboekfragmenten van kinderen en met lesideeën voor volwassenen. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.

vol. Amerika
Uitgeleend tot: 18/11/2024
Elaine Jackson
Australië
Boek

Australië (cop. 2008)

Op reis door Australië wordt informatie gegeven over onder meer de bevolking, het klimaat, de hoofdstad en de Aboriginals. Aangevuld met briefjes en dagboekfragmenten van kinderen en met lesideeën voor volwassenen. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.

vol. Australië
Uitgeleend tot: 14/10/2024
Linda Pickwell
Brazilië
Boek

Brazilië (cop. 2009)

Op reis door Brazilië wordt informatie gegeven over onder meer de verschillende klimaten, drukke steden, voetbalgekte en indrustrie. Aangevuld met e-mails van kinderen en met lesideeën voor volwassenen. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.

vol. Brazilië
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Joe Fullman
De Britse eilanden
Boek

De Britse eilanden (cop. 2009)

Op reis door de Britse eilanden wordt informatie gegeven over onder meer de kust, eten en drinken, hoofdsteden, klimaat en de geschiedenis. Aangevuld met e-mails van kinderen en met lesideeën voor volwassenen. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.

vol. Britse eilanden
Uitgeleend tot: 29/10/2024
Lynn Huggins-Cooper
China
Boek

China (cop. 2008)

Op reis door China wordt informatie gegeven over onder meer de bevolking, het klimaat, de hoofdstad en het milieu. Aangevuld met briefjes en dagboekfragmenten van kinderen en met lesideeën voor volwassenen. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.

vol. China
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Lynn Huggins-Cooper
Egypte
Boek

Egypte (cop. 2009)

Op reis door Egypte wordt informatie gegeven over onder meer het klimaat, landbouw, de Nijl, toerisme en industrieën. Aangevuld met e-mails van kinderen en met lesideeën voor volwassenen. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.

vol. Egypte
Uitgeleend tot: 15/11/2024
Elaine Jackson
Rusland
Boek

Rusland (cop. 2009)

Op reis door Rusland wordt informatie gegeven over onder meer de geschiedenis, bevolking, landbouw, export en het milieu. Aangevuld met e-mails van kinderen en met lesideeën voor volwassenen. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.

vol. Rusland
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Lynn Huggins-Cooper

Specificaties

Nederlands

Titel Op reis door ...
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Ars Scribendi Uitgeverij, 2008-...
Overige gegevens .. dl - 28 cm
PPN 314421424
Taal Nederlands