Ken je kleuren
Boek

Ken je kleuren (cop. 2008)/ [vert. uit het Engels]

Bob de Bouwer is aan het werk. Rollie en Liftie helpen hem. Stevig prentenboekje in oblong met foto's en beweegbare elementen waarin het draait om kleuren. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bob de Bouwer, bekend van de televisieserie op Nickelodeon, is aan het werk. Rollie en Liftie helpen Bob bij het werk. Prentenboekje in oblongformaat met stevige pagina's en twee afgeronde hoeken waarin het draait om kleuren. De paginagrote illustraties op de rechterpagina's zijn duidelijk en bevatten weinig details. De machines hebben letterlijk een gezicht en menselijke eigenschappen. Er zijn daarnaast poppen en 'fantasiefiguren', ook met menselijke eigenschappen. De tekst op de linkerpagina staat in een grote, schreefloze letter op een gekleurd vlak. Het lijkt of het gekleurde vlak, inclusief een kleinere illustratie, met schroeven aan de pagina is bevestigd. Het taalgebruik is verzorgd; moeilijke woorden komen voor, maar kunnen uitgelegd worden, de zinslengte is wisselend. Een draaischijf en een paar flapjes verbergen de antwoorden op de vragen over kleuren uit de tekst. Voor de fans van Bob de Bouwer. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089411617

Titel Ken je kleuren
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Memphis Belle, cop. 2008 - Antwerpen : Standaard
Overige gegevens [10] p - ill - 18×21 cm
Annotatie Gebaseerd op de tv-serie Bob the Builder. - Omslag vermeldt: Met leuke flapjes! - Vert. van: Colour trail. - London : Egmont, cop. 2008. - (Bob the Builder)
ISBN 9789089411617
PPN 314688331
Thematrefwoord Kleuren ; Beweegbare boeken ; Fotoprentenboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Bob de Bouwer
Boek

Bob de Bouwer (2001-...)

vol.
Uitgeleend