Ik ontdek de kleuren
Boek

Ik ontdek de kleuren ik ontdek, ik leer en ik speel (cop. 2008)/ Gus de Stalle, Annette Tamarkin, [vert. uit het Frans, bew.: Attie Spitzers]

Oefeningen en spelletjes om kleuren te leren kennen en ze te onderscheiden. Met eenvoudige tekeningen in felle kleuren. Vanaf ca. 4 t/m 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit mooi uitgevoerde zeer kleurige boek wordt op drie verschillende manieren leerzame informatie gegeven over kleuren: kleuren leren kennen (heldere afbeeldingen van o.a. voorwerpen. met eenvoudige zoekopdrachtjes), rijmpjes rondom kleuren (o.a. verband leggen tussen kleur en woorden) en spelen met kleuren (wat hoort hier niet thuis, verbinden/onderscheiden, etc). Eenvoudige tekeningen, gemakkelijke begeleidende teksten en een zeer inspirerende, fel gekleurde lay-out zullen niet alleen de doelgroep vele speelse uren bezorgen, maar ook de begeleidende volwassene zal geboeid blijven. Als het boek opengeslagen wordt, blijken de stevig uitgevoerde bladzijdes in een ringbandje te zitten wat het omslaan/terugslaan vergemakkelijkt. Een heel aantrekkelijke, speelse maar ook leerzame uitgave voor 4-8 jarigen.

Specificaties

Nederlands | 9789030361893

Titel Ik ontdek de kleuren : ik ontdek, ik leer en ik speel
Auteur Gus De Stalle ; Annette Tamarkin
Secundaire auteur Attie Spitzers ; Annette Tamarkin
Type materiaal Boek
Uitgave [Brussel] : Casterman, cop. 2008
Overige gegevens 79 p - ill - 28 cm
ISBN 9789030361893
PPN 31507177X
Rubriekscode 536.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kleuren
PIM Rubriek Wetenschap en Techniek
PIM Trefwoord Kleuren