Barbapapa op zoek naar Loeloe
Boek

Barbapapa op zoek naar Loeloe (2008)/ Annette Tison en Talus Taylor, [vert. uit het Frans]

Loeloe de hond is weg; de familie Barbapapa gaat op zoek. Oblong prentenboek met ingekleurde pentekeningen, waarop de hond gezocht moet worden en vragen over dieren worden gesteld. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Loeloe de hond is weg en de familie Barbapapa gaat naar haar op zoek. Op allerlei zoekplaten is Loeloe verstopt, aangevuld met andere zoekelementen (welke staart hoort bij welk dier, wat missen de als hond veranderde Barbapapa's?) en leervragen (welk dier hoort niet op de boerderij, wat eten honden niet?). Deeltje uit de educatieve serie 'Ontdekken met Barbapapa'*. Het is niet altijd eenvoudig om de hond snel te vinden, er moet goed gezocht worden. De eenvoudige tekst van gemiddeld drie regels onder of boven de platen is toegespitst op de zoekmomenten. De tekeningen beslaan steeds een dubbele pagina. Combinatie van prentenboek en zoekboek (in oblong formaat) waarbij de jeugdige kijker meer dan eens op zoek zal gaan naar de verstopplekken van hond Loeloe en de leden van de Barbapapafamilie; achter in het boek staan de antwoorden. Heruitgave in een reeks prentenboeken uit de jaren '70 van de 20e eeuw over de wonderlijke Barbapapa-wezens. Op het achterplat de presentatie van de verschillende Barbapapa's. Kinderen zijn al vertrouwd met de Barbapapa's middels oudere (heruitgegeven) boekjes en de tekenfilmserie. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025743574

Titel Barbapapa op zoek naar Loeloe
Auteur Annette Tison
Secundaire auteur Talus Taylor
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2008
Overige gegevens 27 p - ill - 22×28 cm
Annotatie Vert. van: Cherchons Lulue avec Barbapapa. - Paris : Les Livres du Dragon d'Or, cop. 2004. - (Découvre avec Barbapapa). - Oorspr. uitg.: 1996
ISBN 9789025743574
PPN 315110503
Genre dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Zoekplatenboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ontdekken met Barbapapa
Boek

Ontdekken met Barbapapa (2007-...)

vol.
Uitgeleend
Annette Tison