Het dubbeldikke kinder traktatie boek
Boek

Het dubbeldikke kinder traktatie boek (cop. 2008)/ Tine Harleman, [fotogr.: Fotografie Gerhard Witteveen ; samenst. Tekstbureau Omdat]

Knutselideeën voor kinderfeestjes om traktaties feestelijk te versieren.Ideeën om bij een feest je traktaties extra feestelijk te versieren. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit mooi uitgegeven boek worden voorbeelden gegeven van versierde traktaties, uitnodigingen en spelsuggesties voor kinderfeestjes. Voor elke gelegenheid het hele jaar rond zijn er eenvoudige voorbeelden voor themafeesten zoals een piratenfeest, halloween, dierendag, geboorte van een baby of herfst. Hierbij worden dan suggesties gegeven voor spelletjes, knutselideeën en traktaties die bij het thema passen. Voor de knutselideeën wordt veel gebruik gemaakt van karton, vouwblaadjes en glanspapier. De versierde traktaties van kleine doosjes (rozijnen, smarties enzovoort), mandarijnen en satéprikkers zijn helder van kleur en zien er feestelijk uit. De beschrijvingen van de werkzaamheden zijn duidelijk en overzichtelijk met benodigdheden, patronen die overgenomen kunnen worden en tips voor variaties.Van de eindresultaten zijn er mooie kleurenfoto's die uitnodigen tot maken. Een zeer gevarieerd traktatieboek waarin originele ideeën staan voor ouders en leerkrachten die snel en eenvoudig gemaakt kunnen worden door kinderen vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789058777959

Titel Het dubbeldikke kinder traktatie boek
Uniforme titel Het dubbeldikke kindertraktatieboek
Auteur Tine Harleman
Instelling /Fotografie Gerhard Witteveen, Apeldoorn
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Forte, cop. 2008
Overige gegevens 191 p - ill - 25 cm
ISBN 9789058777959
PPN 315326034
Rubriekscode 624.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Traktaties; Kinderen ; Verpakkingsmaterialen; Handenarbeid
PIM Rubriek Feesten
PIM Trefwoord Traktaties