De reis
Boek

De reis (cop. 2009)/ Danielle Steel, [vert. uit het Engels: Marianne Lakens Douwes]

Het huwelijk van het ideale paar uit Washington, zij een beroemdheid bij de televisie en hij persoonlijk adviseur van de president, blijkt achter de schermen veel tragischer dan men beseft.

Recensie

'De reis' is de vijftigste roman van bestseller auteur Danielle Steel (1948). Madeleine (Maddy) en Jack Hunter lijken het ideale echtpaar te zijn. Maddy werkt als presentatrice van het nieuws en Jack is directeur van een televisiestation en persoonlijk adviseur van de president betreffende media issues. Wat de buitenwereld niet weet, is dat Maddy slachtoffer is van geestelijke mishandeling door Jack. Als Maddy door de vrouw van de president gevraagd wordt om zitting te nemen in een commissie aangaande geweld tegen vrouwen, gaat er een wereld voor haar open. Bij de commissie leert Maddy de weduwnaar Bill Alexander kennen, die haar steunt, onder meer als Lizzie, de dochter die Maddy op vijftienjarige leeftijd kreeg en afstond, opduikt. Langzamerhand leert Maddy voor zichzelf te kiezen... Deze vlot geschreven en makkelijk te lezen roman heeft natuurlijk een happy end. Ongecompliceerde ontspanningslectuur. Paperback, normale druk, volle bladspiegel.

Specificaties

Nederlands | 9789021007649

Titel De reis
Auteur Danielle Steel
Secundaire auteur Marianne Lakens Douwes
Type materiaal Boek
Editie 4e dr;
Uitgave Amsterdam : Poema Pocket, cop. 2009
Overige gegevens 336 p - 20 cm
Annotatie 1e dr. Nederlandse uitg.: Amsterdam : Luitingh-Sijthoff, 2002 - Vert. van: Journey. - New York : Delacorte Press, 2000
ISBN 9789021007649
PPN 316062766
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Vrouwenmishandeling
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Vrouwenmishandeling