Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Madeira, Porto Santo
Boek

Madeira, Porto Santo (2009)/ Rita Henss, [vert. uit het Duits: Rob Enthoven ; bew.: Jaap Deinema ; foto's: G. Amberg ... et al.]

Recensie

De bekende Marco-Polo reisgidsen waarvan er zo'n 80 delen verschenen zijn, zijn in een nieuw jasje gestoken. De compacte gidsjes, gewijd aan de meest populaire toeristische bestemmingen, zijn weinig veranderd. Het formaat is hetzelfde gebleven maar de vormgeving is wat eigentijdser geworden en er zijn een paar kleine wijzigingen in de inhoud doorgevoerd. In vergelijking met de oude deeltjes is voor een kleiner lettertype gekozen dat echter nog wel duidelijk leesbaar is. Nog steeds begint de gids met een lijstje hoogtepunten en een korte inleiding op het land. Daarna volgt een korte opsomming in woord en beeld van hotspots voor de trendgevoelige toerist en een typering in trefwoorden. Na een agenda, informatie over de keuken en winkelen begint het gidsgedeelte met informatie over bezienswaardigheden, accommodatie, hotels, 'insidertips' èn tips voor reizigers met een bescheiden beurs. De gids besluit met praktische informatie. Voor lange teksten hoeft de Marco-Polo gebruiker niet bang te zijn: een tekstblokje is zelden langer dan 10 regels. Een overzichtelijke en compacte gids die mede door een flink aantal kleurenfoto's snel een indruk geeft van de bestemming. Door de uitvoering ook makkelijk in binnenzak of tas mee te nemen. Met register en kaartmateriaal op de uitklapbare kaft.

Specificaties

Nederlands | 9789047505099

Titel Madeira, Porto Santo
Uniforme titel Madeira
Auteur Rita Henss
Secundaire auteur Rob Enthoven ; Jaap Deinema
Type materiaal Boek
Editie 7e herz. dr;
Uitgave Houten : Van Reemst, 2009
Overige gegevens 95 p - foto's, krt., plgr - 19 cm
Annotatie Rugtitel: Madeira - Vert. gebaseerd op de uitg.: 3. aktualisierte Aufl. - Ostfildern : MAIRDUMONT, 2008. - 1e dr. Nederlandse uitg.: 's-Hertogenbosch : Van Reemst ; Antwerpen : Standaad, 1995 (Marco Polo). - Oorspr. Duitse uitg.: Ostfildern : Mairs Geographischer Verlag - Met reg - Oorspr. titel: Madeira / Rainer Stiller en Beate Schümann. - 's-Hertogenbosch : Van Reemst ; Antwerpen : Standaard, 1995. - (Marco Polo)
ISBN 9789047505099
PPN 316156671
Rubriekscode Madeira 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Porto Santo; Reisgidsen ; Madeira; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Madeira

Relaties/Serie

Marco Polo
Boek

Marco Polo reisgidsen geschreven door kenners (1991-...)

vol. Madeira, Porto Santo
Uitgeleend