Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Argentinië
Boek

Argentinië (cop. 2009)/ Rolf Seeler, Juan Garff, met medew. van Susanne Asal en Hans-Joachim Aubert ; [coördinatie: Els van Kampen ; vert. uit het Duits: Johan de Bakker ... et al. ; bew.: Paul Krijnen ; cartogr. DuMont Reisekartografie ... et al.]

Recensie

De Wereldreisgidsen van de ANWB zijn fraai uitgevoerd: ze bevatten heel veel praktische informatie, zijn gedrukt op stevig papier en de vele kleurenfoto's zijn up-to-date en van goede kwaliteit. De eerste 70 pagina's van de gids geven achtergrondinformatie over geschiedenis, politiek, cultuur en natuur van Argentinië. Daarna volgen nog zo'n 30 pagina's praktische informatie: websites, tips voor reizen van twee tot vier weken, binnenlands vervoer (bus, vliegtuig, auto, trein, boot), accommodatie. Met vermeldingen van prijzen en websites. Themakaternen lichten onderwerpen eruit zoals de tango, wijnbouw, de gauchos en het erfgoed van de Inca's. De gids is overzichtelijk ingedeeld, het lettertype is klein. De gids is gericht op de zelfstandig reizende toerist. Met register en duidelijke kaarten en twee uitklapkaarten.

Specificaties

Nederlands | 9789018028008

Titel Argentinië
Auteur Rolf Seeler
Secundaire auteur Susanne Asal ; Els van Kampen ; Paul Krijnen ; Juan Garff ; Johan de Bakker
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Den Haag : ANWB, cop. 2009
Overige gegevens 504 p - ill., foto's, krt., plgr - 20 cm
Annotatie Met reg - Vert. van: Argentinien und Falklandinseln. - Ostfildern : DuMont Reiseverlag, cop. 2008. - (Dumont richtig reisen)
ISBN 9789018028008
PPN 317617397
Rubriekscode Argentinië 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Falklandeilanden
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord ArgentiniArgentinië

Relaties/Serie

Reizen magazine wereldreisgids
Boek

Reizen magazine wereldreisgids (2008-...)

vol. Argentinië
Uitgeleend