Het grote handboek voor creatieve meiden
Boek

Het grote handboek voor creatieve meiden breien, haken, borduren, naaien (cop. 2009)/ Judy Ann Sadler, Gwen Blakley Kinsler, Jackie Young, ill. van June Bradford, Jane Kurisu, Esperança Melo ; [vert. uit het Engels: Ann van Doorslaer]

Stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je je kleding versiert met borduursels, pantoffelsokken breit en handtasjes haakt. Met basiskennis over naaien, breien, haken en borduren. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Talrijke ideeën voor met name meisjes die het leuk vinden om te breien, te haken, te borduren of te naaien. De vier basistechnieken en de toe te passen steken worden uitgelegd door middel van een genummerde stapsgewijze instructie. Deze methode wordt ook toegepast bij de werkbeschrijvingen die duidelijk zijn door eenvoudig taalgebruik. De bijbehorende gekleurde werktekeningen zijn met oog voor detail weergegeven. Het uiteindelijke resultaat is te zien op kleurenfoto's. Door het boek heen staan tips en adviezen. De getoonde ideeën sluiten aan bij de belevingswereld van de doelgroep; zo zijn er voorbeelden voor het maken van een jeansrokje, cd-tasje, versieringen voor de spijkerbroek, armbanden en hippe sjaals maar ook voor het pimpen van oude kleding. Een kleurrijke uitgave om dingen uit na te maken of om ideeën uit op te doen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044718553

Titel Het grote handboek voor creatieve meiden : breien, haken, borduren, naaien
Auteur Judy Ann Sadler
Secundaire auteur June Bradford ; Ann Van Doorslaer ; Gwen Blakley Kinsler ; Jackie Young
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, cop. 2009
Overige gegevens 143 p - ill - 25 cm
Annotatie Met reg - Vert. van: The jumbo book of needlecrafts. - Toronto : Kids Can Press, cop. 2005
ISBN 9789044718553
PPN 317344463
Rubriekscode 625.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Naaien
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Handwerken