Oefenboek voor paranormale vermogens
Boek

Oefenboek voor paranormale vermogens over het werken met aura's, chakra's, reïncarnatie, hypnose, telepathie, pendels enz. ([2009])/ Enid Hoffman, [vert. uit het Engels: J.P. Schoone]

Handboek voor het ontwikkelen van verborgen paranormale vermogens via een groot aantal oefeningen.

Recensie

De afgelopen decennia heeft de parapsychologie, de wetenschap die moeilijk te verklaren verschijnselen onderzoekt, grote vorderingen gemaakt. En overal is de interesse erin enorm toegenomen. Mede daardoor is de vraag naar een praktisch handboek, dat ons helpt onze eigen latente vermogens te ontwikkelen, groot geworden. Hoffmans oefenboek vult dat gat op een bijzondere manier: in de eerste plaats is het een doorwrocht boek dat enorm veel invalshoeken biedt en bladzijde na bladzijde praktische en vooral eenvoudige aanwijzingen geeft voor een of meer personen. In de tweede plaats is het een bevrijdend boek: geen gemoraliseer en geen gezweef, zoals in oudere werken vaak het geval is, maar nuchtere en eigentijdse oefeningen en aanwijzingen die hun werking in de meer dan dertig jaar lange ervaring van de schrijfster hebben bewezen. Het boek laat zich heel makkelijk lezen en is in Amerika zeer populair geworden. Fraai omslag met het silhouet van een man.

Specificaties

Nederlands | 9789063782337

Titel Oefenboek voor paranormale vermogens : over het werken met aura's, chakra's, reïncarnatie, hypnose, telepathie, pendels enz.
Auteur Enid Hoffman
Secundaire auteur J.P. Schoone
Type materiaal Boek
Editie 10e dr;
Uitgave Amsterdam : Schors, [2009]
Overige gegevens 178 p - 22 cm
Annotatie 1e dr. Nederlandse geb. uitg.: 1983 - Vert. van: Develop your psychic skills. - Para Research, cop. 1981
ISBN 9789063782337
PPN 317829009
Rubriekscode 420.19
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Parapsychologie
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Parapsychologie