Zwemmen
Boek

Zwemmen (cop. 2009)/ Clive Gifford, [eindred.: Rasha Elsaeed ; red.: Jon Richards ; foto's: Michael Wicks ; vert. uit het Engels Karin Beneken Kolmer]

Stapsgewijs worden de verschillende zwemslagen als de borstcrawl en schoolslag uitgelegd. Met fotostrips in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit deel uit de nieuwe serie 'Beter in sport'* staat zwemmen centraal. In deze serie staat vooral de techniek van de behandelde sport centraal. In dit boek dus de verschillende zwemslagen als schoolslag, vlinderslag, borst- en rugcrawl maar ook zaken als de start en keren. In korte 'weetjes' bij de teksten staan leuke bijzonderheden zoals oude records. Aan de hand van kleurenfoto's en een korte stap-voor-stap beschrijving (genummerde foto's), die niet altijd even gemakkelijk te snappen is, wordt de slag uitgelegd. De uitgave ziet er verzorgd uit. Met name zwemmers zullen natuurlijk geïnteresseerd zijn omdat zij de slagen zullen herkennen, voor anderen is het toch vooral 'droogzwemmen'. Op het aantrekkelijke omslag foto's van de vlinderslag en materialen die gebruikt worden. Bevat verklarende woordenlijst, internetlinks en een trefwoordenregister. In deze serie verschenen ook uitgaven over voetbal, basketbal en atletiek. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789054838500

Titel Zwemmen
Auteur Clive Gifford
Secundaire auteur Rasha Elsaeed ; Michael Wicks ; Karin Beneken Kolmer
Type materiaal Boek
Uitgave Leidschendam : Biblion Uitgeverij, cop. 2009
Overige gegevens 32 p - ill - 28 cm
Annotatie Met reg - Vert. van: Swimming. - London : Wayland Hachette Children's Books, 2008. - (Sporting skills)
ISBN 9789054838500
PPN 318225948
Rubriekscode 617.91
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zwemsport
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Zwemsport

Relaties/Serie

Beter in sport
Boek

Beter in sport (2009-...)

vol.
Uitgeleend