Voetbal
Boek

Voetbal (cop. 2009)/ Clive Gifford, [eindred.: Rasha Elsaeed ; red.: Jon Richards ; foto's: Michael Wicks ; vert. uit het Engels: Hetty Otten]

Stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je bij voetbal het beste kunt aanvallen, verdedigen, keepen en de bal aannemen. Met fotostrips in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Voetbal is wereldwijd de populairste sport voor jongens en gelukkig ook steeds meer meisjes. Wil je voetballen, pak een bal en zoek wat vriendjes bij elkaar en begin. Wie meer wil weten over het spel heeft aan 'Voetbal' een overzichtelijk basisinstructieboek. Alle informatie die je echt moet weten om het spel goed te leren spelen komen aan bod: regels, kleding, training en alle basistechnieken zoals overspelen, dribbelen, schieten, scoren, aanvallen en verdedigen. Ieder hoofdstuk bestaat uit een spread met heldere teksten in korte blokjes en met veel duidelijke foto's. Op de foto's staan altijd kinderen, zowel jongens als meisjes! Leuk want dat laat zien dat voetbal er niet alleen is voor profs in grote stadions. De vormgeving, eenvoudig en overzichtelijk, nodigt uit tot lezen. De kleurenfoto's zijn erg illustratief en nodigen uit om te oefenen. Want wie goed wil leren voetballen moet meer doen dan erover lezen. Met woordenlijst, register en internetlinks. Deze uitgave is onderdeel van de serie 'Beter in sport'* met andere uitgaven over zwemmen, atletiek en basketbal. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789054838494

Titel Voetbal
Auteur Clive Gifford
Secundaire auteur Rasha Elsaeed ; Michael Wicks ; Hetty Otten
Type materiaal Boek
Uitgave Leidschendam : Biblion Uitgeverij, cop. 2009
Overige gegevens 32 p - ill - 28 cm
Annotatie Met reg - Vert. van: Football. - London : Wayland Hachette Children's Books, 2008. - (Sporting skills)
ISBN 9789054838494
PPN 31822593X
Rubriekscode 619.12
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Voetbal
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Voetbal

Relaties/Serie

Beter in sport
Boek

Beter in sport (2009-...)

vol.
Uitgeleend