Omzien
Grote Letter Boek

Omzien (cop. 2009)/ Teresa Hill, [vert. uit het Engels: Henny Kuut]

Na de dood van zijn moeder krijgt een jonge politieman de zorg voor zijn drie zussen. Overspoeld door verdriet neemt hij zich voor nooit meer iemand lief te hebben die hem zou kunnen ontvallen.

Recensie

Als de moeder van Jax sterft, laat ze de zorg voor haar drie dochters, haar hond en haar huis over aan haar zoon Jax. Jax' vader is lang geleden overleden, en Jax is niet van plan ooit nog iemand lief te hebben die hem kan ontvallen. Dan komt Gwen in zijn leven. Met haar eigen pijnlijke verleden ervaart ze vooral angst en onveiligheid bij mannen. Jax verandert dit door zijn liefde en zorg voor haar. Maar durft hij zich ook echt aan haar te binden? De auteur (pseudoniem van Sally Tyler Hayes) heeft in Amerika tientallen boeken op haar naam staan, waarvan verschillende genomineerd zijn. Ze neemt de lezers mee naar de tragische setting van een sterfgeval en laat daar iets moois uit opbloeien. Herkenbare emoties als rouw, gekwetstheid en bindingsangst vormen een rode draad in de romance tussen de twee hoofdpersonen. Een boek met een 'happy end' en een positieve (christelijke) boodschap: dingen verdwijnen, maar mensen en herinneringen blijven.

Specificaties

Nederlands | 9789036426152

Titel Omzien
Auteur Teresa Hill
Secundaire auteur Henny Kuut
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Abcoude : Grote Letter Bibliotheek, cop. 2009
Overige gegevens 470 p - 23 cm
Annotatie Oorspr. Nederlandse uitg.: Kampen : Kok Omniboek, cop. 2008. - (Redrose roman) - Met grote letter gedrukt - Vert. van: Someone to watch over me. - New York : Steeple Hill Books, cop. 2004
ISBN 9789036426152
PPN 320765288
Genre romantische verhalen - protestants milieu
Taal Nederlands