Maak het zelf met kralen
Boek

Maak het zelf met kralen (cop. 2009)/ Anouk Steman ... [et al., eindred.: Els Neele ; fotogr.: Fotografie Gerhard Witteveen ; ill.: Jill van der Pas]

Van kralen kun je vriendschapsbandjes en andere leuke sieraden maken. In dit boek staat hoe dat moet. Soms heb je daarbij hulp van een ouder iemand nodig. Met tekeningen en foto's in kleur. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

In dit hobbyboek uit de serie 'Maak het zelf met...'* wordt er geknutseld met kralen. Er wordt uitgelegd hoe je zelf kralen kunt maken; verder gaat de aandacht voornamelijk naar knooptechnieken. Er worden bijvoorbeeld vriendschapsbandjes en kettingen gemaakt. Na een inhoudsopgave en een korte inleiding met algemene werkwijze worden de voorbeeldsieraden beschreven. Het boek is ruim opgezet. Elk werkstuk start met een lijst van benodigdheden en een kleurenfoto van het eindresultaat, vervolgens wordt stap voor stap de werkwijze beschreven. Indien nodig wordt deze ondersteund met plaatjes of schematische tekeningen van het rijg- of knooppatroon. De gebruikte materialen zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Geschikt voor kinderen vanaf ca. 8 jaar, echter hebben jonge kinderen soms hulp nodig van een volwassene.

Specificaties

Nederlands | 9789058778314

Titel Maak het zelf met kralen
Uniforme titel Kralen
Secundaire auteur Anouk Steman ; Els Neele ; Jill van der Pas
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Forte, cop. 2009
Overige gegevens 64 p - ill - 25 cm
ISBN 9789058778314
PPN 320317544
Rubriekscode 624.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kralenwerk
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Kralenwerk

Relaties/Serie

Maak het zelf met ...
Boek

Maak het zelf met ... (2009-...)

vol.
Uitgeleend