Maak het zelf met wol en draad
Boek

Maak het zelf met wol en draad (cop. 2009)/ Rina Soffers, [eindred.: Els Neele ; fotogr.: Fotografie Gerhard Witteveen ; ill.: Rina Soffers]

Uitgelegd wordt hoe je moet breien en haken. Zo maak je al gauw popjes, beesten en kleurige hoesjes via een stapsgewijze uitleg. Met tekeningen en foto's in kleur. Vanaf ca. 9 jaar; misschien is hulp van een volwassene nodig.

Aanwezigheid

Recensie

In een serie handenarbeidboekjes gaat dit deel over breien en haken. Allereerst wordt een 'cursus' breien en haken gegeven met veel duidelijke stap voor stap illustraties. Daarna volgen patronen van leuke hebbedingetjes zoals een boekenlegger, popjes, beesten, tasjes, rammelaars en meer. De patronen zijn oplopend in moeilijkheidsgraad. Er zijn meer brei- dan haakpatronen. Bij ieder patroon staan een aantal aantrekkelijke foto's in vrolijke kleuren tegen een felgekleurde achtergrond, een materiaalopgave en een duidelijke werkbeschrijving met werktekeningen. Voorin worden een aantal tips gegeven voor het afwerken, vullen, meten en naaien van de werkstukjes. Aantrekkelijk handwerkboekje voor kinderen die daarmee onder begeleiding van een volwassene aan de slag kunnen gaan. Ook geschikt voor gebruik in handwerklessen op basisscholen. In dezelfde serie verschenen ook delen over kralen en papier*. Vanaf ca. 9 jaar; soms is hulp van een volwassene nodig.

Specificaties

Nederlands | 9789058778338

Titel Maak het zelf met wol en draad
Uniforme titel Wol en draad
Auteur Rina Soffers
Secundaire auteur Els Neele
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Forte, cop. 2009
Overige gegevens 64 p - ill - 25 cm
ISBN 9789058778338
PPN 320905470
Rubriekscode 625.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Haakpatronen
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Breien

Relaties/Serie

Maak het zelf met ...
Boek

Maak het zelf met ... (2009-...)

vol.
Uitgeleend