Chi Neng Qi Gong
Boek

Chi Neng Qi Gong meditatie in beweging voor de westerse mens (2009)/ Roy Martina, Patricia van Walstijn, fotogr.: Ruud Pos

Beschrijving van een methode om door middel van meditatie in beweging de levensenergie gelijkmatig door het lichaam te laten stromen, waardoor men zich vitaler kan gaan voelen.

Recensie

Wie wil zich niet gezond, vitaal en in balans voelen? Door middel van de simpele, maar effectieve Chi Neng Qi Gong-methode kan men al door het oefenen van vijftien minuten per dag de positieve effecten ervaren. Zelfs ziekten kunnen genezen door het - afhankelijk van aard en duur van de ziekte - intensiever beoefenen van de methode. Chi Neng Qi Gong staat voor het ontwikkelen van je energiereservoir en vitaliteit door middel van Qi Gong-oefeningen. Qi Gong is het werken met levensenergie op dagelijkse basis voor lange tijd. Chi Neng is de gekozen Europese naam voor deze Chinese methode die de innerlijke chi vergroot. In 's wereld grootste medicijnloze ziekenhuis in Qinhuangdao (China), waar patiënten studenten en artsen leraren zijn, wordt dagelijks intensief getraind met deze methode. De genezingspercentages zijn verbluffend hoog. Een bijzonder interessant en toegankelijk boek vol interessante zwart-witfoto's van Chinese mensen en enkele situaties op vrijwel elke rechterpagina. Blijkens de adressen achterin is de auteur ook het informatiepunt voor info over Chi Neng.

Specificaties

Nederlands | 9789055990887

Titel Chi Neng Qi Gong : meditatie in beweging voor de westerse mens
Uniforme titel Chi Neng Qigong
Auteur Roy Martina
Secundaire auteur Ruud Pos ; Patricia van Walstijn
Type materiaal Boek
Editie 4e dr;
Uitgave Middelie : Andromeda, 2009
Overige gegevens 174 p - foto's - 22 cm
Annotatie Omslagtitel: Chi Neng Qigong - 1e dr.: Blaricum : Andromeda, 1999
ISBN 9789055990887
PPN 321317947
Rubriekscode 611.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Qi Gong
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Chinese geneeskunde