Smallville
Boek

Smallville arrival ([2006])/ [adapt. by: Jane Revell, fact files written by: Jacquie Bloese ; ed.: Jane Rollason]

Clark Kent komt uit de ruimte. Als hij 15 jaar is, ontdekt hij dat hij vrijwel onkwetsbaar is. Clark is verliefd op zijn buurmeisje Lana, maar zij heeft al een vriendje. Met foto's uit de tv-serie. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

Dit deeltje beschrijft de pilot van de serie 'Smallville' over de middelbare schooltijd van Clark Kent, in de tijd dat hij Superman wordt. Clark komt uit de ruimte en wordt gevonden door Jonathan en Martha Kent. Hij groeit op in Smallville. Hij komt erachter dat hij onkwetsbaar is en krijgt ruzie met het vriendje van zijn buurmeisje Lana, op wie hij verliefd is. Het verhaal wordt op bijgaande cd naverteld. De serie Scolastic Readers is afgestemd op jongeren van 11 tot 18 jaar die Engels als tweede taal leren. Dit boek op Level 1 is bedoeld voor jongeren die 1 à 2 jaar Engelse les hebben gevolgd. De serie bewerkt moderne films, tv-series en jongerenliteratuur tot tijdschriftachtige boekjes, die naast het verhaal veel illustraties (foto's uit de serie), informatiebladen en zelfstudieactiviteiten bevatten. Het verhaal wordt op bijgaande cd naverteld. Dit boekje is geschikt voor kinderen in groep 8 die voor het tweede jaar Engels krijgen of voor de eerste klas van het voortgezet onderwijs. De serie sluit aan bij het in Nederland gebruikte tijdschrift Click-Magazine. Niveau: A1, 600 woorden. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Engels | 9781904720799

Titel Smallville : arrival
Uniforme titel Arrival
Auteur Jane Revell
Secundaire auteur Jacquie Bloese ; Jane Rollason ; Jerry Siegel ; Michael Teitelbaum ; Alfred Gough
Type materiaal Boek
Uitgave London : Scholastic, [2006]
Overige gegevens 40 p - foto's - 20 cm - cd
Annotatie Superman created by Jerry Siegel en Joe Schuster. - Based on the novelization by Michael Teitelbaum and adapted from the teleplay by Alfred Gough and Miles Millar
ISBN 9781904720799
PPN 32084028X
Genre science-fiction
Thematrefwoord Buitenaardse wezens ; Verliefdheid
Taal Engels

Relaties/Serie

Scholastic readers. Level 1

Scholastic readers. Level 1 (2005-...)

vol.
Uitgeleend