Je vindt me aan het einde van de wereld
Boek

Je vindt me aan het einde van de wereld (cop. 2009)/ Nicolas Barreau, vert. [uit het Duits naar de oorspr. Franse uitg.] door Lilian Caris

Een succesvolle, jonge galeriehouder in Parijs, aan vriendinnen geen gebrek, krijgt een vurige liefdesbrief van een hem onbekende vrouw in een literaire stijl uit lang vervlogen tijden.

Recensie

Een succesvolle, jonge galeriehouder in Parijs (aan vriendinnen geen gebrek) krijgt een vurige liefdesbrief van een hem onbekende vrouw in een literaire stijl uit lang vervlogen tijden. Wie is zij? Een uitgebreide briefwisseling in stijl via e-mail volgt. De nodige misverstanden en kluchtige situaties volgen. Vrolijke, ongecompliceerde, romantische ontspanningsroman, zich afspelend op werkelijk bestaande locaties in artistiek en trendy Parijs; elegant taalgebruik. Een merkwaardig genoeg uit het Duits vertaalde tweede roman van de jonge Franse auteur (1980); over een oorspronkelijke Franse uitgave is intussen niets te vinden. Het debuut, 'De vrouw van mijn leven'*, ook in het romantische genre en ook in Parijs spelend, was ook al uit het Duits vertaald. Vrij klein formaat gebonden uitgave; kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789089901040

Titel Je vindt me aan het einde van de wereld
Auteur Nicolas Barreau
Secundaire auteur Lilian Caris
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Arena, cop. 2009
Overige gegevens 283 p - 19 cm
Annotatie Vert. van: Du findest mich am Ende der Welt. - München [etc.] : Thiele, 2008
ISBN 9789089901040
PPN 321094514
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands