Traktaties
Boek

Traktaties grappig & gezond (cop. 2009)/ [foto's: Gerhard Witteveen, tekst: Tine Harleman en Coen Harleman ; ill.: Tine Harleman]

Versieringen van karton en tips voor traktaties voor kinderen.Verteld wordt hoe je traktaties voor kinderen kunt voorzien van een leuke versiering van karton. Met veel kleurenfoto's. Onder begeleiding vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

In dit boekje worden voorbeelden gegeven van leuke versieringen voor 33 gezonde traktaties voor kinderen. De versieringen van karton zijn snel en eenvoudig te maken door de duidelijk beschreven werkwijze en de patronen op ware grootte. Van de eindresultaten zijn mooie kleurenfoto's opgenomen. De gemaakte beertjes, egeltjes, leeuwtjes, kabouters enz. worden gevuld met b.v. danoontjes, zoutstengels, rozijnen, manderijnen enz. Na het eten heb je dan nog iets wat overblijft om mee naar huis te nemen. De traktaties die eventueel samen met kinderen vanaf ca. 4 jaar gemaakt kunnen worden, zijn te gebruiken voor diverse gelegenheden zoals verjaardagen, verhuizingen of het krijgen van een broertje of een zusje. Leuke originele ideeën om van de traktaties voor je kinderen een echt feest te maken.

Specificaties

Nederlands | 9789021338415

Titel Traktaties : grappig & gezond
Auteur Tine Harleman
Secundaire auteur Gerhard Witteveen ; Coen Harleman
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Cantecleer, cop. 2009
Overige gegevens 80 p - ill - 20×20 cm
ISBN 9789021338415
PPN 318828634
Rubriekscode 624.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Traktaties; Kinderen
PIM Rubriek Feesten
PIM Trefwoord Traktaties