't Is groen en groener wordt het niet
Boek

't Is groen en groener wordt het niet (cop. 2009)/ Leen Zevenbergen, [eindred.: Qlientz, Bram Donkers ; filmbeelden: Dirk Jasper ... et al. ; met bijdragen van: Jerre Lubberts ... et al.]

Op eigen praktijkervaringen gebaseerde handleiding voor ondernemers voor meer creativiteit en ondernemerschap, door de succesvolle managementgoeroe.

Aanwezigheid

Recensie

Van de auteur van het Managementboek 2007, ooit accountant, nu succesvol ondernemer, verscheen het vervolg op zijn bekroonde boek ('En nu laat ik mijn baard staan', 2006)*, waarin hij opriep tot meer creativiteit en ondernemerschap. In dit boek werkt hij deze oproep verder uit, waarin hij met voorbeelden onderbouwd aangeeft hoe veranderingen tot stand te brengen zijn: alle lichten op groen, het is gewoon beginnen en aanpakken volgens de auteur. Zijn kracht is dat de theorie in de praktijk is geboren en stoelt op ervaringen. Het boek is een gekleurd egodocument waarin de auteur, die op bijna elke kleurenfoto figureert, zeer enthousiasmerend en themagewijs zijn verhaal doet, met hoofdstuktitels als: 'Waarom begin je niet zelf', 'Shapers, followers en losers', 'Doe ff normaal', 'Het geld ligt op straat', 'Leiders in zwaar weer', 'Supermanagers', 'Samen naar de pindakaas', 'Herrijzen in 7 stappen' - kortom, een boek dat totaal anders is geschreven dan veel academische managementboeken met van de praktijk losgezongen verhalen. Dit is de kracht van deze auteur: een eigen toon en kleur! Het boek zal veel lezers aanspreken door de directe toonzetting en praktijkgerichtheid. Verzorgde uitgave in gebonden uitvoering met leeslint.

Specificaties

Nederlands | 9789047002826

Titel 't Is groen en groener wordt het niet
Uniforme titel 't Is groen
Auteur Leen Zevenbergen
Instelling /Qlientz, creative powerhouse, Werkhoven
Secundaire auteur Bram Donkers ; Jerre Lubberts
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Business Contact, cop. 2009
Overige gegevens 223 p - ill - 25 cm
Annotatie Met lit. opg
ISBN 9789047002826
PPN 320534782
Rubriekscode 366.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Leidinggeven; Organisatieontwikkeling
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Creativiteit