Beste vriendjes of niet?
Boek

Beste vriendjes of niet? (cop. 2009)/ Paeony Lewis [tekst], Gaby Gaby [ill. ; vert. uit het Engels: Ellen Hosmar ; red.: Vitataal]

IJsbeertjes Nano en Soeka houden van sneeuwballen gooien. Nano wil wel eens iets anders doen, maar daar heeft Soeka geen zin in. Nano beleeft alleen allerlei avonturen, maar gelukkig blijven ze beste vriendjes. Prentenboek met zachtgekleurde aquarellen. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Soeka en Nano zijn beste vriendjes. Ze zijn altijd samen en gooien sneeuwballen naar elkaar. Maar soms wil Nano wel eens wat anders doen. Hij wil op ontdekkingsreis en ijsrotsen beklimmen, maar daar heeft Soeka geen zin in. Hij wil niets anders dan sneeuwballen gooien. Dus gaat Nano alleen op pad. Hij beleeft van alles. Toch mist hij zijn vriendje. Gelukkig komt alles weer goed als Soeka hem komt helpen met het maken van een sneeuwpop. De vriendjes begrijpen nu dat geven en nemen hoort bij vriendschap. Mooi, groot, prentenboek met lief verhaal over vriendschap. De paginavullende illustraties zijn prachtig uitgevoerd in aquarel in zachte tinten. De tekst staat zwart gedrukt in de afbeeldingen. De tekening op het omslag is een goed voorbeeld van de rest van de illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048300686

Titel Beste vriendjes of niet?
Auteur Paeony Lewis ; Gaby Hansen
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Ellen Hosmar ; Gaby Hansen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, cop. 2009
Overige gegevens [26] p - ill - 29 cm
Annotatie Vert. van: Best friends or not? - London : Piccadilly Press, 2008
ISBN 9789048300686
PPN 318785358
Thematrefwoord Vriendschap
Taal Nederlands