Piet Piraat show
DVD

Piet Piraat show Piet Piraat en het geheim van Lorre (cop. 2009)/ [met] Peter van de Velde... [et al.], regie Jasper Verheugd

In de theatervoorstelling gaan Piet Piraat en zijn scheepsmaten op zoek naar de schat van Tambadu op Papegaaien eiland. Met de hulp van de papegaai Lorre komen ze erachter dat de schat niet op het eiland, maar in het theater verstopt is.

Recensie

Piet Piraat, een van de creaties van de Belgische productiemaatschappij Studio 100, is behalve in de populaire kindertelevisieserie ook in speelfilms en in theatershows te zien. Wederom toerden Peter van de Velde, Dirk Bosschaert, Anke Helsen en Dirk van Vooren als Piet Piraat en zijn scheepsmaten, de kok Berend Brokkenpap, de forse stuurvrouw Stien Struis en matroos Steven Stil, met hun Scheve Schuit langs de theaters. De maatjes gaan in deze show op zoek naar de schat van Tambadu op Papegaaien eiland. Met de hulp van de papegaai van Piraat Roodbaard, Lorre, komen ze erachter dat de schat niet op het eiland, maar in het theater verstopt is. De show is opgenomen in het Chassé Theater in Breda op 21 juni 2009. Een interactieve show voor de kleinsten, met verschillende (piraten)liedjes.

Specificaties

Nederlands

Titel Piet Piraat show : Piet Piraat en het geheim van Lorre
Uniforme titel Piet Piraat en het geheim van Lorre Het geheim van Lorre
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jasper Verheugd ; Peter Van de Velde
Type materiaal DVD
Uitgave [Schelle] : Studio 100, cop. 2009
Overige gegevens 1 dvd-video (ca. 70 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Nederlands gesproken - Live-opname: Chassé Theater in Breda, 21 juni 2009 - Bevat ook: Kies een liedje
PPN 322160855
Taal Nederlands