Kleur en verf op kaarten en scraps
Boek

Kleur en verf op kaarten en scraps (cop. 2009)/ [tekst en ill.:] Marieke Blokland, [foto's: Hennie Raaijmakers ... et al. ; eindred.: Annette Kuypers]

Handleiding voor het gebruik en de toepassingsmogelijkheden van kleurpotloden, verf, stempels en stiften bij het maken van wenskaarten en scrapbooks.

Recensie

In het grote aanbod van algemene boeken voor scrapbookers en kaartenmakers heeft deze auteur nu specifiek aandacht voor een onderdeel, namelijk het toepassen van verftechnieken. Wat is het verschil tussen aquarelverf en acrylverf; welke soort stempelinkt moet je waar voor gebruiken; wat is gesso; wat kun je doen met vetkrijt? Zomaar een aantal onderwerpen dat in deel een van dit boek aan de orde komt. Na de uitleg volgen een paar voorbeelden van toepassingen met duidelijke uitleg. De lezer wordt gestimuleerd om zelf te experimenteren. In het tweede deel staan inkleurtechnieken centraal met aandacht voor de verschillende materialen die je hiervoor kunt gebruiken. Ideaal voor (ervaren) kaartenmakers om zo maximaal gebruik te maken van de in huis aanwezige materialen. De auteur schreef eerder een boekje over doodles ('Doodles : 100% van jou!', 2007)*.

Specificaties

Nederlands | 9789021338507

Titel Kleur en verf op kaarten en scraps
Auteur Marieke Blokland
Secundaire auteur Hennie Raaijmakers ; Annette Kuypers
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Cantecleer, cop. 2009
Overige gegevens 80 p - ill - 23 cm
ISBN 9789021338507
PPN 32032012X
Rubriekscode 624.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Plakboeken; Handenarbeid
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Wenskaarten