Kareltje en Sjonnie
Luisterboek

Kareltje en Sjonnie van pepernoot tot oliebol (cop. 2009)/ tekst en zang Job Schuring, ill. Eva Poppink ; muz. Paul Hock en Ronals Schmitz

Kareltje de hamster en Sjonnie de giraffe zingen luisterliedjes over Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw. Liedteksten met kleurenillustraties en cd. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Klein formaat boekje (op cd-formaat) met luisterliedjes/gedichtjes en soms gesproken tekst met amusante stemmetjes over Kareltje de hamster en Sjonnie de giraffe. Deze twee vriendjes bezingen alle feestelijkheden in december, vanaf Sinterklaas en Kerstmis tot en met Oud- en nieuwjaar. Op de bijbehorende cd worden de liedjes gezongen door Job Schuring. Vooral de cd is van hoge kwaliteit: de teksten zijn origineel, de begeleiding is verzorgd. Tekst en muziek sluiten goed bij elkaar aan. De teksten van de liedjes, die in het boekje te vinden zijn, bevatten voor wat oudere kinderen en volwassenen leuke (woord)grapjes, waardoor de liedjes leuk zijn voor jong en oud. De tekst in het boekje is door het formaat klein gedrukt. Er is geen muzieknotatie opgenomen. De soms paginagrote kleurentekeningen met veel details doen soms wat amateuristisch aan. Vierde luistercd van Kareltje en Sjonnie*. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047608493

Titel Kareltje en Sjonnie : van pepernoot tot oliebol
Auteur Job Schuring
Secundaire auteur Eva Poppink ; Paul Hock
Type materiaal Luisterboek
Uitgave Amsterdam : Rubinstein, cop. 2009
Overige gegevens [43] p - ill - 14×15 cm - cd
ISBN 9789047608493
PPN 320494470
Rubriekscode 788.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Sinterklaasliedjes
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Sinterklaasliedjes