De lichtkracht van chakra's
Boek

De lichtkracht van chakra's een visionaire reis naar je innerlijke wereld (cop. 2009)/ [Anodea Judith, ill.: Will Zero ; vert. uit het Engels: Anima Neroli]

Uitleg over de werking en betekenis van chakra's, de energiecentra in het lichaam, ondersteund door een dvd met beelden, muziek en geleide meditaties.

Recensie

Dit boek legt uit dat het universum is opgebouwd uit draaiende wielen van energie. Ook in de mens draaien zeven energiecentra, de chakra's. Deze chakra's zijn met elkaar verbonden via een as, ook wel axis mondi of regenboogbrug genoemd. De regenboogbrug vormt de schakel tussen lichaam, ziel en materie. Bij een opwaartse stroom van energie in de regenboogbrug is sprake van verlichting. Bij een neerwaartse stroom is sprake van manifestatie. Om je volledige potentieel tot ontwikkeling te brengen moet je de tocht over de regenboogbrug maken. De bijgevoegde dvd ondersteunt je daarbij met muziek, geleide meditaties en beelden. Het boek is mooi vormgegeven met afbeeldingen in full color; hetzelfde geldt voor de dvd die een lust voor het oog is. Anodea Judith wordt als een autoriteit beschouwd op het gebied van chakra's en heeft diverse boeken over dit onderwerp geschreven. Gebonden uitgave in klein, vierkant formaat.

Specificaties

Nederlands | 9789069638782

Titel De lichtkracht van chakra's : een visionaire reis naar je innerlijke wereld
Auteur Anodea Judith
Secundaire auteur Anima Neroli
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Altamira-Becht, cop. 2009
Overige gegevens [65] p - ill - 16×16 cm - dvd
Annotatie Vert. van: The illuminated chakras. - Sacred Centers, cop. 2009
ISBN 9789069638782
PPN 318944707
Rubriekscode 420.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Chakra's
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Chakra's