Maak het zelf met papier-maché
Boek

Maak het zelf met papier-maché (cop. 2009)/ Carola van der Molen en Marjan Laban, [eindred.: Els Neele ; fotogr.: Fotografie Gerhard Witteveen ; ill.: Carola van der Molen ... et al.]

Met papier-maché kun je een vliegtuig, robot, kasteel en een kralenketting maken. Stap voor stap wordt verteld hoe dat moet. Met werktekeningen en foto's in kleur. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Uitgewerkte ideeën, stap voor stap uitgelegd, voor het maken van allerhande voorwerpen met papier-maché. Uitgelegd wordt hoe je papier-maché maakt. Verder heb je zaken nodig die meestal wel in huis aanwezig zijn. Na een korte inleiding volgen twaalf ideeën voor het maken van ondermeer een vliegtuig, robot, kasteel en een kralenketting. Elk onderwerp wordt kort en zakelijk, maar duidelijk uitgelegd. Na een overzicht van benodigde materialen volgen aanwijzingen in een tot tien stappen, soms gevolgd door mogelijke variaties. Hierbij wordt gebruikgemaakt van werktekeningen in kleur. Paginagrote kleurenfoto's tonen het eindresultaat. Aantrekkelijk uitgevoerde, handzame uitgave met overzichtelijke, kleurrijke lay-out. De nadruk ligt op het uitwerken van de voorbeelden en niet op artisticiteit. Het niveau varieert van eenvoudig tot redelijk moeilijk. Maakt deel uit van de nu twaalfdelige serie 'Maak het zelf met'; gelijktijdig verscheen nog drie delen*. Bruikbare uitgave voor school en gezin. Vanaf ca. 8 jaar; soms is hulp van een volwassene nodig.

Specificaties

Nederlands | 9789058778406

Titel Maak het zelf met papier-maché
Uniforme titel Papier-maché
Auteur Carola van der Molen ; Marjan Laban
Secundaire auteur Els Neele ; Marjan Laban
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Forte, cop. 2009
Overige gegevens 64 p - ill - 25 cm
ISBN 9789058778406
PPN 322625564
Rubriekscode 624.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Papier-maché; Handenarbeid ; Papier-mache; Handenarbeid
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Papier-maché

Relaties/Serie

Maak het zelf met ...
Boek

Maak het zelf met ... (2009-...)

vol.
Uitgeleend