Levenskleuren
Boek

Levenskleuren (cop. 2009)/ Pamala Oslie, [vert. uit het Engels: Anneke Huijser]

De kleuren in de aura die in de eerste lagen rond het fysieke lichaam zijn te vinden, zijn levenskleuren die de persoonlijkheid bepalen.

Recensie

De auteur is er door zowel fysieke als helderziende waarnemingen achter gekomen dat de voornaamste aurakleuren in de eerste twee lagen rond het lichaam, als levenskleuren kunnen worden gezien. Deze bepalen voor een groot deel onze persoonlijkheid en alles wat daarbij hoort. Een beroep bijvoorbeeld en de manier waarop we in balans blijven of niet. Om erachter te komen welke levenskleuren in je eigen aura voorkomen, kun je de beschrijvingen van de kleuren doorlezen of eerst de vijftien vragenlijsten beantwoorden. Vervolgens kun je bij de beschrijvingen checken of je vindt dat de kleuren kloppen. Bij de beschrijvingen staat een aantal tips: ook voor ouders met kinderen met een bepaalde kleur. Veel aandacht is er in het boek voor relaties tussen mensen met bepaalde kleuren in hun aura. Doel is het verkrijgen van inzicht en de mogelijkheid om bewuster andere kleuren in het leven en rond het lichaam toe te passen. Prettig geschreven, maar niet makkelijk toe te passen: verschillen tussen Gevoelig, Fysiek en Mentaal Brons bijvoorbeeld, zijn voor de lezer niet te onderscheiden. Geen illustraties!

Specificaties

Nederlands | 9789069638706

Titel Levenskleuren
Auteur Pamala Oslie
Secundaire auteur Anneke Huijser
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Altamira-Becht, cop. 2009
Overige gegevens 347 p - 24 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: de boodschap van de aurakleuren - Vert.van: Life colors. - Newport : Red Wheel Weiser & Conari Press, cop. 2000
ISBN 9789069638706
PPN 318944650
Rubriekscode 420.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Aura's (parapsychologie)
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Aura's