Basketbal
Boek

Basketbal (cop. 2009)/ Jim Drewett, [vert. uit het Engels Hajo Geurink ; fotogr.: Roddy Paine Photographic Studios ; ill. door John Alston]

Alles wat je wilt weten over basketbal, de spelregels en de materialen die je nodig hebt voor deze sport. Met veel foto's in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit boek worden, in zeven stappen, alle aspecten van de basketbalsport uiteengezet, zoals randvoorwaarden (het speelveld en de uitrusting), vaardigheden en oefenstof en fouten. Korte aandacht is er ook voor voeding, mentale instelling en zaken waarmee basketbaltoppers (uit de NBA) te maken krijgen. Het boek bevat gedegen informatie over al deze onderdelen. De tekst is goed en overzichtelijk verdeeld over een dubbele pagina; er zijn diverse tussenkopjes in verschillende kleuren waardoor het uitnodigt om te snuffelen. Het geheel is verlevendigd met veel kleurenfoto's. Het boek staat barstensvol informatie, maar doet geen moment druk aan. Bevat een woordenlijst en register. Deel uit de achtdelige sportserie 'Leer jezelf'*. Geschikt vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789055664375

Titel Basketbal
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Ars Scribendi Uitgeverij, cop. 2009
Overige gegevens 49 p - ill., portr - 29 cm
Annotatie Met reg - Vert. van: How to improve at basketball. - Ticktock Entertainment, cop. 2005
ISBN 9789055664375
PPN 322589290
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Basketbal
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Basketbal

Relaties/Serie

Leer jezelf
Boek

Leer jezelf (2009-...)

vol.
Uitgeleend