De Armageddon machine
Boek

De Armageddon machine (cop. 2010)/ Robert Ludlum & Gayle Lynds, [vert. uit het Engels: Bob Snoijink]

Een kolonel van de supergeheime Amerikaanse interventiemacht Covert-one jaagt met twee kompanen op terroristen die met een DNA-computer de militaire en civiele netwerken van de gehele wereld bedreigen.

Recensie

Derde deel van de 'Covert-One'-serie, biotechthrillers met kolonel Dr. Jon Smith, chirurg en lid van de uiterst geheime, direct onder de Amerikaanse president vallende organisatie Covert-One, in de de hoofdrol. De 'Covert-One' -thrillers zijn wat minder dik dan de oude Ludlums maar volgen verder het vertrouwde recept: boosaardige lieden bedreigen de wereld en moeten natuurlijk koste wat het kost tegengehouden worden. In dit deel draait het allemaal om de ontwikkeling van een DNA- of moleculaire computer. Een dodelijk wapen in verkeerde handen. Een groep terroristen heeft er dan ook een oogje op: het beroemde Pasteur Instituut in Parijs wordt opgeblazen, en een bij het project betrokken wetenschapper verdwijnt. Jon Smith moet hem en de daders van de aanslag opsporen en krijgt daarbij assistentie van een Engelse MI5 agent en een aantrekkelijke CIA-agente. Een spannende, vlot geschreven thriller met veel actie, achtervolgingen, moordaanslagen en ander geweld en als achtergrond een aantal Europese hoofdsteden. Pocketeditie, kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789021009902

Titel De Armageddon machine
Auteur Gayle Lynds
Secundaire auteur Bob Snoijink ; Robert Ludlum
Type materiaal Boek
Editie 5e dr;
Uitgave Amsterdam : Poema Pocket, cop. 2010
Overige gegevens 416 p - 20 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Jon Smith 3 - 1e dr. Nederlandse uitg.: Amsterdam : Luitingh-Sijthoff, cop. 2002 - Vert. van: The Paris option. - Myn Pyn, cop. 2002
ISBN 9789021009902
PPN 322877563
Genre thriller
Taal Nederlands