Vrouwenlichaam, vrouwenwijsheid
Boek

Vrouwenlichaam, vrouwenwijsheid (cop. 2009)/ Christiane Northrup, [vert. uit het Engels: Stina de Graaf ... et al.]

Overzicht van gezondheidsklachten van vrouwen en hun specifieke behandeling vanuit het perspectief van de energetische geneeskunde.

Aanwezigheid

Recensie

Een nieuwe editie van de internationale bestseller van de Amerikaanse gynaecologe, herzien en sterk uitgebreid naar aanleiding van nieuwe inzichten. Er wordt een brug tussen de reguliere en alternatieve geneeskunde geslagen door dit boek. De patiënte staat centraal en wordt gestimuleerd tot het maken van persoonlijke en individuele keuzes, geleid door intuïtie en innerlijke wijsheid. In dit praktische boek reikt Northrup de lezer ideeën, voorbeelden en procedures aan om deze innerlijke kracht aan te scherpen. Dit vuistdikke boek is opgedeeld in drie delen: 'Van externe controle naar innerlijke kennis' (hoe werkt het vrouwelijke energiesysteem en intelligentie), 'De anatomie van vrouwenwijsheid' (van menstruatiecyclus tot overgang) en 'Vrouwenwijsheid, een programma voor sprankelende gezondheid en heling' (stappenplan voor zelfheling). De vele voorbeelden en oefeningen in het derde deel zorgen voor een praktische dimensie, waardoor het toegankelijk en toepasbaar wordt voor een breder lezerspubliek.

Specificaties

Nederlands | 9789069638713

Titel Vrouwenlichaam, vrouwenwijsheid
Auteur Christiane Northrup
Secundaire auteur Stina de Graaf
Type materiaal Boek
Editie [Geheel herz. ed.];
Uitgave Haarlem : Altamira-Becht, cop. 2009
Overige gegevens 959 p - ill - 24 cm
Annotatie Oorspr. Nederlandse uitg. in 2 dl.: Amsterdam : Byblos, 2000, 2002 - Met lit. opg., reg - Vert. van: Women's bodies, women's wisdom. - New York : Bantam Books, 2006. - Oorspr. uitg.: 1994
ISBN 9789069638713
PPN 318944669
Rubriekscode 615
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Gezondheid; Vrouwen
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Vrouwen