Knutselen met Geronimo & co
Boek

Knutselen met Geronimo & co megamuizige ideeën om te knippen, plakken en kleuren! (cop. 2009)/ Geronimo Stilton, [ill.: Andrea Denegri ... et al. ; vert. uit het Italiaans: Felice Van Hove ... et al. ; red.: Baeckens Books ... et al.]

Geronimo Stilton en zijn vrienden leggen stap voor stap uit hoe je allerlei leuke knutselwerkjes maakt zoals een detective press-papier, megacoole muismatjes en muizenissige spaarpotten. Met kleurentekeningen. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

De muis Geronimo Stilton, de bij kinderen populaire uitgever en detective over wie al een hele serie boekjes is verschenen, heeft dit keer een knutselboek samengesteld met allerlei werkstukjes voor leuke knutselmiddagen: een detective press-papier, megacoole muismatjes, muizenissige spaarpotten etc. Het aardige is, dat de benodigde materialen allemaal vrijwel kostenloos zijn. Voorin het boek wordt uitgelegd, hoe de icoontjes bij de knutselwerkjes gehanteerd moeten worden. Zo wordt informatie gegeven over hoe het werkstuk er uiteindelijk uit kan zien, over de moeilijkheidsgraad van de opdracht, over de noodzakelijke tijdsduur en over de methode die wordt gebruikt. Daarna wordt aandacht besteed aan de benodigde materialen. Vervolgens worden de knutselwerkjes stap voor stap beschreven in genummerde plaatjes en korte teksten. De illustraties zijn kleurrijk en duidelijk en geven goede ondersteuning bij de opdracht; ze worden afgewisseld met grappige afbeeldingen van de figuren uit de Geronimo Stilton-boeken. Het boek heeft een spiraal binnen de band, waardoor het tijdens het werk probleemloos 'open' blijft liggen. Dit leuke knutselboek zal, zo nodig met begeleiding van een volwassene, een bijdrage leveren aan vele momenten van gezellig knutselen. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085920762

Titel Knutselen met Geronimo & co : megamuizige ideeën om te knippen, plakken en kleuren!
Uniforme titel Knutselen met Geronimo en co
Auteur Geronimo Stilton
Instelling /Baeckens Books, Mechelen
Secundaire auteur Andrea Denegri ; Felice Van Hove
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : De Wakkere Muis, cop. 2009 - [Mechelen] : Bakermat
Overige gegevens 64 p - ill - 30 cm
Annotatie Vert. van: Mondo roditore. - Casale Monferrato : Edizioni Piemme, cop. 2008
ISBN 9789085920762
PPN 318575361
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Handenarbeid
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Handenarbeid