Het aandenken
Grote Letter Boek

Het aandenken (cop. 2010)/ Tess Gerritsen, [vert. uit het Engels Els Braspenning]

Bij een scan blijkt dat in een zogenaamd Egyptische mummie een kogel zit en dat deze mummie dus onmogelijk antiek kan zijn.

Recensie

Zevende thriller met patholoog-anatoom Maura Isles en rechercheur Jane Rizzoli in de hoofdrol. In de kelder van het Crispin Museum in Boston is een mummie gevonden. Maura is aanwezig bij de CT-scan die gemaakt wordt. Ze ziet een kogel in het been en doet daarom sectie op de mummie. Het blijkt een vrouw te zijn die jaren geleden vermist is geraakt. Jane en haar partner Frost gaan op onderzoek uit. Al snel duikt een nieuw lijk op, in de achterbak van dr. Josephine Pulcillo, de archeologe van het museum. Welk geheim houdt zij verborgen en welke psychopaat wil haar ook toevoegen aan zijn verzameling? Een spannend verhaal met een sterk begin dat direct de toon zet. Stukje bij beetje wordt het geheim van Josephine ontrafeld en neemt de suspense toe, tot aan het onthullende einde. Opnieuw een meeslepende thriller van deze auteur die haar werk als arts opzegde om zich, met succes, aan het schrijven te wijden.

Specificaties

Nederlands | 9789046306628

Titel Het aandenken
Auteur Tess Gerritsen
Secundaire auteur Els Braspenning
Type materiaal Grote Letter Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Den Haag : Stichting Uitgeverij XL, cop. 2010
Overige gegevens 496 p - 23 cm
Annotatie Oorspr. Nederlandse uitg.: Vianen [etc.] : The House of Books, cop. 2009 - Met grote letter gedrukt - Vert. van: The keepsake. - New York : Ballantine Books, cop. 2008
ISBN 9789046306628
PPN 32557121X
Genre thriller
Taal Nederlands