Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Groot zoekboek
Boek

Groot zoekboek (cop. 2010)/ Peyo Creations, Thierry Culliford, Jeroen De Coninck & Miguel Diaz Vizoso ; [vert. uit het Frans: Kris De Saeger ... et al.]

Prentenboek met grote gedetailleerde tekeningen in kleur, waarop oudere kleuters Babysmurf, Brilsmurf en Potige Smurf moeten zien te vinden op verschillende locaties in Smurfenland. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Bundel van drie eerder uitgegeven zoekplatenboeken over Babysmurf, Brilsmurf en Potige Smurf, toen uitgegeven in het kader van de vijftigste verjaardag van de Smurfen. De 33 kijkplaten gaan over de wereld van het bekende blauwe Smurfenvolkje. Per dubbele pagina is er een andere situatie te zien, onder andere de grote lenteschoonmaak in Smurfendorp, een feest in het dorp, de Smurfen in een kasteel, bij de kikkerpoel en in het hol van Gargamel. In een kadertje linksboven staan enkele regels tekst over de situatie. Babysmurf, Brilsmurf en Potige Smurf zitten ieder om de drie platen verstopt (versmurft). Het is de bedoeling dat kinderen hen zoeken. Daarna kunnen ze met de zoekopdrachten rechtsonder naar Smurfenvriendjes en voorwerpen zoeken. De kleurige illustraties staan erg vol en zorgen voor veel 'zoekplezier'. De antwoorden zijn achterin te vinden. Op de schutbladen voor- en achterin worden de belangrijkste Smurfen voorgesteld. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002229992

Titel Groot zoekboek
Auteur ... Culliford
Secundaire auteur Kris De Saeger ; Jeroen De Coninck ; Miguel Diaz Vizoso
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Antwerpen : Standaard, cop. 2010
Overige gegevens 71 p - ill - 30 cm
ISBN 9789002229992
PPN 325659818
Thematrefwoord Zoekplatenboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De smurfen
Boek

De smurfen (cop. 2008-...)

vol.
Uitgeleend