Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Ardennen actief
Boek

Ardennen actief (cop. 2010)/ Pythia Dekker, [red.: Van Rijssen Publicaties, Marita van Hasselt-van Rijssen ; foto's: Pythia Dekker ... et al. ; krt.: Cartographics ... et al.]

Aanwezigheid

Recensie

Handzaam gidsje voor de Belgische Ardennen met 6 autorondritten, 18 wandeltochten, 5 fietstochten en een kanotocht. Aan de tochten gaat een hoofdstuk met plaatsbeschrijvingen vooraf. Ze zijn redelijk gedetailleerd beschreven, ieder met een duidelijk kaartje, en veelal met kleurenfoto. Van alle wandel- en fietsroutes kunnen GPS-tracks worden gedownload. Ter afsluiting een kort ABC met praktische reis- en verblijfsinformatie en een beknopt register. Deze aantrekkelijk vormgegeven uitgave is voorzien van goede kaarten en kleine kleurenfoto's tussen de tekst. Bedoeld voor de actieve toerist die duidelijke, maar beknopte informatie wenst over wat er in deze streek te doen is. Deze druk is herzien en geactualiseerd; de routes zijn herschreven en de kaartjes zijn duidelijker geworden. Het formaat is wat groter geworden, de lay-out is aangepast. Een handig en goed uitgevoerd gidsje met afzonderlijke kleuren voor de diverse hoofdstukken. Kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789018029821

Titel Ardennen actief
Uniforme titel Ardennen
Auteur Pythia Dekker
Secundaire auteur Monique Stuut ; Marita van Hasselt-van Rijssen
Type materiaal Boek
Editie 4e [i.e. 5e], geheel herz. dr. / [herz.: Monique Stuut];
Uitgave Den Haag : ANWB, cop. 2010
Overige gegevens 144 p - ill., krt., plgr - 20 cm
Annotatie Rugtitel: Ardennen - Met reg - Oorspr. titel: Ardennen. - Den Haag : ANWB media, 1997. - (ANWB reisgids. Actief & anders)
ISBN 9789018029821
PPN 322880165
Rubriekscode België 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ardennen; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord België (Ardennen)

Relaties/Serie

ANWB Actief

ANWB Actief (2006-...)

vol. Ardennen
Uitgeleend