Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Sauerland actief
Boek

Sauerland actief (cop. 2010)/ Frank van Ruitenbeek, Angela Heetvelt, [red.: Geert van Leeuwen ; foto's: Angela Heetvelt ... et al. ; krt.: Cartographics ... et al.]

Aanwezigheid

Recensie

De hoofdmoot van deze reisgids over Sauerland, de achtertuin van het Ruhrgebied en bestaande uit middelgebergte tot circa 800 meter, zijn beschrijvingen van 16 wandeltochten, 4 fietstochten en 10 autotochten. Ze zijn redelijk gedetailleerd beschreven, ieder met een duidelijk kaartje, en veelal met kleurenfoto. Van alle wandel- en fietsroutes kunnen GPS-tracks worden gedownload. Aan de tochten gaan plaatsbeschrijvingen vooraf. Deze streek, die ook door veel Nederlanders wordt bezocht, is in deze gids ruim opgevat: ook het Oberbergische Land in het westen en een gedeelte van Hessen tussen Marburg en Kassel in het oosten worden behandeld. Zoals gebruikelijk in deze ANWB-reeks wordt de gids afgesloten met een ABC met praktische toeristische gegevens en een register. Een overzichtskaart en gedetailleerde kaartjes bij elke dagtocht evenals verscheidene kleurenfoto's completeren deze kleine gids voor een actieve vakantie in Sauerland. Deze druk is herzien en geactualiseerd; de routes zijn herschreven en de kaartjes zijn duidelijker geworden. Het formaat is wat groter geworden, de lay-out is aangepast. Een handig en goed uitgevoerd gidsje met afzonderlijke kleuren voor de diverse hoofdstukken. Kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789018029876

Titel Sauerland actief
Uniforme titel Sauerland
Auteur Frank van Ruitenbeek ; Angela Heetvelt
Secundaire auteur Geert van Leeuwen ; Angela Heetvelt
Type materiaal Boek
Editie 5e, geheel herz. dr. / [herz.: Angela Heetvelt];
Uitgave Den Haag : ANWB, cop. 2010
Overige gegevens 146 p - ill., krt., foto's, plgr - 20 cm
Annotatie Rugtitel: Sauerland - Met reg - Oorspr. titel: Sauerland. - Den Haag : ANWB media, 1998. - (ANWB reisgids. Actief & anders)
ISBN 9789018029876
PPN 320509613
Rubriekscode Duitsland 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Sauerland; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Duitsland (Sauerland)

Relaties/Serie

ANWB Actief

ANWB Actief (2006-...)

vol. Sauerland
Uitgeleend