Mijn eerste prinsessenverhaaltjes
Boek

Mijn eerste prinsessenverhaaltjes (cop. 2010)/ Sabine Cuno [tekst], Stefanie Dahle [ill. ; vert. uit het Duits: Hilde Nagel]

Elf verhaaltjes over allerlei prinsesjes, Hardkartonnen prentenboek met aquarelillustraties in pasteltinten. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Sommige kleine meisjes dromen van een leven als een prinses en daar gaan deze verhalen over. Een circusprinses, een piratenprinses en een vliegende prinses passeren de revue, maar ook een prinses als verbeelding van de seizoenen en een meisje dat zich verkleedt als prinses in de kleren van haar moeder. Verder komen aan de orde vragen als: Wat doet een prinses als ze verkouden is? En: Wat moet een prinses in het algemeen leren? En tot slot een verhaaltje over droom en werkelijkheid: Laura speelt op school de prinses. Maar waar is haar kroontje gebleven? Verhalen van één of twee bladzijden in eenvoudige taal met een vleugje humor. Soms op rijm, wat niets toevoegt. Kleurige tekeningen in een af en toe zoetige, maar vaak grappige enscenering. Hardkartonnen uitvoering met ronde hoeken. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044726411

Titel Mijn eerste prinsessenverhaaltjes
Auteur Sabine Cuno ; Stefanie Dahle
Secundaire auteur Hilde Nagel ; Stefanie Dahle
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, cop. 2010
Overige gegevens [24] p - ill - 23 cm
Annotatie Vert. van: Viele kleine Prinzessinnen-Geschichten. - Bindlach : Loewe, cop. 2008
ISBN 9789044726411
PPN 326411313
Genre verhalenbundel - sprookjes
Thematrefwoord Sprookjesprinsessen ; Rijmvertellingen
Taal Nederlands