Babydieren spelen verstoppertje
Boek

Babydieren spelen verstoppertje een kiekeboe-boek voor baby's en peuters (cop. 2008)/ [concept en tekst: Lieve Boumans, foto's Diapress]

Mamaschaap Bollewol is het lammetje Huppeltje kwijt en mamaeend Kwaak is drie eendenkuikens kwijt. Waar hebben het lammetje en de eendenkuikens zich verstopt? Vierkant, hardkartonnen prentenboek met kleurenfoto's en flappen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Recensie

Vierkant, hardkartonnen prentenboek met twee afgeronde hoeken, waarin op iedere twee bladzijden een mamadier haar jong kwijt is. De rechterbladzijden, uitgesneden in de vorm van de schuilplaats van het dier, kun je uitklappen. Het jonge dier verstopt zich steeds achter een stal of een hok. Het zijn voornamelijk dieren van de boerderij. Er is gebruikgemaakt van echte kleurenfoto's van de dieren en hun omgeving, waardoor ze nog realistischer zijn. Bij ieder dier staat een tekst over het geluid dat ze maken, zodat je dat samen met je kind kunt opzeggen. Hierdoor wordt het nog leuker. Een leuk interactief boek voor de allerjongsten, verschenen in de reeks 'Dolletje Fijn boeken'*. In dezelfde opzet verscheen ook 'Wie is de liefste van de wereld?'*. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789088460470

Titel Babydieren spelen verstoppertje : een kiekeboe-boek voor baby's en peuters
Auteur Lieve Boumans
Type materiaal Boek
Uitgave Zandhoven : Olala, cop. 2008
Overige gegevens [12] p - ill - 17×18 cm
Annotatie Omslag vermeldt: 18-24 maanden
ISBN 9789088460470
PPN 326358773
Genre dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Fotoprentenboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands