Let op: Vrijdag 26 april is Rozet om 20 uur gesloten. Zaterdag 27 april (Koningsdag) is Rozet de hele dag gesloten.
Mijn stamboom.
Boek

Mijn stamboom. (cop. 2010)/ Mick Manning en Brita Granström, [red.: Rachel Cooke ; vert. uit het Engels: Karin Beneken Kolmer]

Aan de hand van paginagrote kleurige illustraties en een korte tekst wordt uitgelegd wat een stamboom is en hoe gezinnen en families in elkaar zitten. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

We ontstaan allemaal uit een vader en moeder, horen bij een gezin en hebben familie. Alle vragen over hoe jij met hen verbonden bent en waar jouw plek is in die stamboom worden eenvoudig en begrijpelijk beantwoord en uitgelegd in dit kleurrijke informatieve prentenboek. In witte ballonnen staan vetgedrukt in zwarte letters gestelde kindervragen als 'Wat is mijn stamboom?', 'Wat is een gezin?', 'Waarom zie ik eruit zoals ik eruitzie?', 'Wie waren mijn overgrootouders?'. Grove, paginagrote, ingekleurde tekeningen omhullen de korte tekstblokken, in royaal lettertype met schreefjes gedrukt. Met uitgetekende stamboom en verklarende woordenlijst achterin. Het boek zet je aan je eigen stamboom uit te tekenen. Uitgave met kleurrijke omslagillustratie van een familie. Oorspronkelijk in het Engels verschenen in 2001. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789054839316

Titel Mijn stamboom.
Auteur Mick Manning
Secundaire auteur Rachel Cooke ; Karin Beneken Kolmer ; Brita Granström
Type materiaal Boek
Uitgave Leidschendam : Biblion Uitgeverij, cop. 2010
Overige gegevens 32 p - ill - 28 cm
Annotatie Vert. van: What's my family tree? - London : Watts, 2001
ISBN 9789054839316
PPN 322923441
Rubriekscode 902.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Genealogie
PIM Rubriek Geschiedenis
PIM Trefwoord Genealogie